Όροι χρήσης ιστοσελίδας

  1. Εισαγωγικά και στοιχεία πωλητή

Το παρόν κείμενο ρυθμίζει τις εμπορικές συναλλαγές της ιστοσελίδας www.aristonfood.gr με τους επισκέπτες, χρήστες, πελάτες της. Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας είναι δεσμευτικές και εφαρμόζονται στο σύνολο των προϊόντων που πωλούνται σε αυτήν.

Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία « ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΚΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ » με διακριτικό τίτλο « Ariston Food » και έδρα τα Μελίσσια Αττικής, 17ης Νοεμβρίου 19, ΑΦΜ 044744914, ΔΟΥ Αμαρουσίου, αρ. ΓΕΜΗ 139070801000, (εφεξής « η AF ») είναι ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής της ιστοσελίδας «www.aristonfood.gr».

Κάθε φορά που επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε, αγοράζετε προϊόντα από την ιστοσελίδα www.aristonfood.gr οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν και σας δεσμεύουν την στιγμή που υποβάλλετε την παραγγελία σας.

Οι όροι και προϋποθέσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν, στην περίπτωση ακύρωσης ενός όρου οι υπόλοιποι είναι έγκυροι και ισχύουν. Οι συναλλαγές με την ιστοσελίδα www.aristonfood.gr διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο ως εφαρμοστέο δίκαιο και όποια διαφορά ενδεχομένως προκύψει αρμόδια είναι τα δικαστήρια του τόπου που ο πωλητής, η AF, έχει την έδρα του.

Η AF διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγής και να τους δημοσιεύει στους συναλλασόμενους. Διαβάστε τους όρους και προϋποθέσεις με προσοχή πρίν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε συναλλαγή με την ιστοσελίδα μας.

2. Σύμβαση Πώλησης

Η φόρμα παραγγελίας με την επιβεβαίωσης της από εμάς αποτελεί την κατάρτιση της σύμβασης. Με την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος πραγματοποιείται η δήλωση αποδοχής. Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικού με την λήψη της παραγγελίας και μόνο δεν συνιστά αποδοχή της και σύναψη της σύμβασης. Στην περίπτωση που δεν μας κοινοποιήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση η σύμβαση θα καταρτιστεί με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Πριν την αποστολή της οριστική σας παραγγελίας έχετε τη δυνατότητα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να προσθαφαιρείτε τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό σας καλάθι. Ενώ όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας και πριν να στείλετε την παραγγελία σας εμφανίζεται ένα παράθυρο με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και το συνολικό της κόστος (συμπεριλαμβάνετε το κόστος των μεταφορικών). Και στο σημείο αυτό μπορείτε να διορθώσετε ότι θέλετε.

Στην περίπτωση που έχουμε λάβει παραγγελία με προϊόντα τα οποία δεν είναι διαθέσιμα διατηρούμε το δικαίωμα πριν της αποδοχής της να σας ενημερώσουμε για το χρονικό διάστημα διαθεσιμότητας τους και αν δεν επιθυμείτε την πρότασή μας για κατάρτιση σύμβασης με το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο σας επιστρέφουμε το πόσο που έχετε πληρώσει στο ακέραιο.

Η AF διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας αν θεωρήσουμε ότι μας έχετε υποβάλλει δόλια ή ψευδή παραγγελία και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.

3. Τρόποι πληρωμής

Τα προϊόντα που εκτίθενται στον ιστότοπο συμπεριλαμβάνουν τον αντίστοιχο ΦΠΑ.

Οι αποδεκτοί όροι πληρωμής είναι με χρεωστική και πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση που δεν εξοφληθεί η παραγγελία, τα προϊόντα αυτής παραμένουν στην κυριότητα μας και δεν υπάρχει υποχρέωση αποστολής τους.

4. Επιστροφή και αντικατάσταση

Δικαιούσθε με την παραλαβή των προϊόντων να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης αναιτιολόγητα από την πώληση αποκλειστικά εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία. Τα προϊόντα που είναι ελλειπή, έχουν χρησιμοποιηθεί ή καταστραφεί δεν θα γίνονται δεκτά.

Δικαιούμαστε να αρνηθούμε επιστροφή σε εμπόρευμα που δεν πληρεί τους κανόνες επιστροφής.

Η AF φέρει την ευθύνη για πραγματικά ελλατώματα και για την απουσία συμφωνημένων ιδιοτήτων των προϊόντων. Δεν οφείλουμε καμία αποζημίωση χρηματική ή σε είδος από οποιαδήποτε άλλη αιτία , συμπεριλαμβανομένων των βλαβών ζωής, υγείας και σωματικής ακεραιότητας.

5. Αποποίηση ευθύνης

Τα προϊόντα του ιστότοπου www.aristonfood.gr έχουν θεραπευτικές ιδιότητες σύμφωνα με έρευνες που έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί, όμως δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Γι’ αυτό πριν προβείτε στην αγορά τους συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας. Η πληροφορίες που αναφέρονται στον ιστότοπο έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη και τους λειτουργούς της.